Filmul SF al actriței americane Halle Berry, laureată cu Oscar, The Mothership, nu va fi lansat pe Netflix, relatează presa americană.

The Hollywood Reporter a declarat că Netflix a pus în așteptare filmul deoarece au fost necesare reluări semnificative în etapa de post-producție. Coproducătoarea Berry și echipa ei au finalizat filmările în 2021, iar lansarea fusese planificată pentru 2022.

Berry și Netflix nu au făcut încă niciun comentariu public.

Într-o previzualizare a noilor lansări din februarie 2021, Netflix a anunțat: "În februarie 2021, Netflix a anunțat: "Halle Berry, câștigătoare a premiului Oscar, va juca în The Mothership".

Acesta a prezentat filmul ca fiind "o aventură științifico-fantastică care o urmărește pe Sara Morse (Halle Berry) la un an de când soțul ei a dispărut în mod misterios de la ferma lor rurală.

"Când descoperă un obiect ciudat, extraterestru, sub casa lor, Sara și copiii ei pornesc într-o cursă pentru a-și găsi soțul, tatăl și, cel mai important - adevărul", se spunea atunci în trailerul Netflix.

Mai multe agenții de știri din domeniul divertismentului din SUA au citat surse care au declarat că întârzierile mari la post-producția filmului au fost motivul pentru care streamerul nu l-a dus mai departe.

Filmul ar fi reprezentat debutul regizoral în lungmetraj al britanicului nominalizat la Oscar Matthew Charman.

Berry are un parteneriat cu mai multe filme cu Netflix: ea a debutat pe platformă ca regizor cu drama "Bruised" în 2020. Ea joacă, de asemenea, într-un viitor thriller de acțiune, The Union, alături de Mark Wahlberg.

La începutul acestei săptămâni, Netflix a declarat că înregistrările sale au explodat la sfârșitul anului trecut, deoarece clienții, impulsionați de măsurile drastice luate de firmă împotriva partajării parolelor, și-au creat propriile conturi.

Compania de streaming a adăugat peste 13,1 milioane de abonamente în cele trei luni încheiate în decembrie. Acesta a fost cel mai mare număr pentru orice trimestru din 2020, extinzând o serie de creșteri care a început anul trecut.

Netflix a declarat că este încrezătoare în calea sa de creștere și că plănuiește să crească prețurile.