Dogan Media International a obţinut aprobarea Consiliului National al Audiovizualului (CNA) pentru preluarea licenței regionale de la Radio Boom către Radio Impuls. Astfel, Radio Impuls îsi extinde strategic reţeaua natională şi va fi auzit în curând şi la Buzău, Bârlad, Focșani si Piatra Neamț.

Radio Impuls, deținut de Dogan Media International își extinde rețeaua națională cu încă 4 frecvențe și își consolidează astfel prezența națională cu un total de 23 de frecvențe

Radio Impuls se alătură Kanal D în martie 2019, odată cu intrarea în Portofoliul Dogan Media International. Cu 2 studiouri, la Cluj și București și peste 4 milioane de ascultători din România, care se află în zona de recepție Radio Impuls, stația oferă ascultătorilor un program de infotainment, adresându-se unui public urban, dinamic, dornic de conţinut fresh, hituri contemporane si entertainment de calitate.

Radio Impuls reprezintă acum o reţea cu acoperire națională, prezentă în cele mai importante oraşe ale ţării: Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Braşov, Tulcea, Bacău, Râşnov, Bistriţa, Aiud, Târgu Mureș, Craiova, Botosani, Câmpina, Câmpeni, Ploiesti, Alba Iulia, Sinaia. În curând, Radio Impuls va putea fi ascultat si la Buzău, Bârlad, Focșani si Piatra Neamț.  

Greeg și Cosmin Cernat prezintă matinalul postului, difuzat concomitent și la Kanal D2. Teo Trandafir este și ea parte din echipa postului, alături de Mihai Hînda.