La fel ca Globurile de Aur, premiile Emmy au fost foarte bune pentru serviciile de streaming. Cea de-a 75-a ediție a Primetime Emmy a fost difuzată luni, 15 ianuarie, și HBO Max, Disney (Hulu )și Netflix au luat acasă cele mai multe premii, cu o marjă solidă.

Disney (care deține Disney+ și Hulu) a condus pachetul, câștigând șase Primetime Emmys datorită comediei sale întunecate, The Bear. Producția Disney (difuzată pe  Disney+, Hulu și FX) a câștigat pentru premiul general remarcabil, alături de scenariu și regie pentru un serial de comedie. De asemenea, distribuția și-a continuat seria de victorii din sezonul premiilor. Jeremy Allen White a câștigat pentru actor principal remarcabil într-un serial de comedie, în timp ce Ayo Edeberi a câștigat pentru actriță în rol secundar remarcabilă într-un serial de comedie - în special ea a luat premiul pentru cea mai bună actriță (nu în rol secundar) la Globurile de Aur. Ebon Moss-Bachrach a câștigat la omologul actor în rol secundar.

Max (HBO Max) a luat, de asemenea, șase premii, toate provenind din ultimul sezon al serialului Succession. Academia de Televiziune a premiat regia și scenariul remarcabile pentru un serial dramatic pentru același episod, "Connor's Wedding". 

Cei trei protagoniști masculini ai serialului au concurat pentru categoriile actor remarcabil într-un serial dramatic, Kieran Culkin luând din nou trofeul acasă. Sarah Snook a câștigat premiul pentru actor remarcabil într-un serial dramatic, în timp ce Matthew Macfayden a primit premiul pentru actor secundar la această categorie. Succession a câștigat, de asemenea, ca întreg, pentru serial dramatic remarcabil.

La fel ca și colegii săi de streaming, victoriile Netflix au venit toate din același serial: Beef. Serialul a luat acasă cinci premii, inclusiv cel pentru serial limitat sau antologic remarcabil. Actorii săi principali, Steven Yeun și Ali Wong, au câștigat pentru actor și, respectiv, actriță remarcabilă în aceeași categorie. Beef și-a rotunjit premiile cu victorii la categoria scenariu și regie remarcabile pentru două episoade distincte din cele zece părți ale serialului.

Premiile Emmy erau programate inițial să aibă loc în septembrie, dar Academia de Televiziune și Fox au amânat-o pentru ianuarie din cauza grevelor scenariștilor și actorilor. Premiile Creative Arts Emmys au avut loc pe 6 și 7 ianuarie, concurând cu weekendul Globurilor de Aur, în timp ce Primetime Emmys a avut loc la doar o zi după Critics Choice Awards - este o lună plină pentru cei de la Hollywood.