Celebrități internaționale, experimente sociale, secrete din lumea jocurilor de noroc, tenis, filme de basm, renovări spectaculoase, maratoane de desene animate sau de filme mai mult sau mai puțin romantice. Pe scurt, acesta este meniul extins oferit de televiziunile Warner Bros. Discovery în luna februarie. Fie că vorbim despre TLC, Discovery, Eurosport, Warner TV, HGTV, Cartoon Network, Cartoonito, HBO sau Cinemax, orice telespectator poate găsi conținutul pe care îl preferă!

TLC

„Nimeni și nimic” („Hic”) este un nou serial turcesc care are premiera în februarie la TLC! Un grup de tineri încearcă să ducă mereu o viață fără griji. Deși provin din categorii sociale diferite, s-au întâlnit și dau de bucluc când încearcă să câștige ușor niște bani. Serialul va avea primul episod pe TLC sâmbătă, 3 februarie, la ora 22:00.

În februarie, TLC aduce o nouă emisiune cu două staruri internaționale: Tarek El Moussa și Heather Rae Young. „Tarek & Heather spun „Da”” are premiera la TLC pe 4 februarie, de la ora 22:00. Tarek și Heather își plănuiesc nunta perfectă în frumosul oraș Montecito din California. Dar, la fel ca în cazul tranzacțiilor imobiliare de care se ocupă, lucrurile nu merg mereu conform planului!

Ziua îndrăgostiților se sărbătorește cu o emisiune de tip reality de neratat la TLC, un real experiment social! Pe 14 februarie, de la ora 21:00, la TLC începe emisiunea “Iubire mai presus de cuvinte” (“Love and translation”). Într-o vilă, pe malul mării, trei americani caută iubirea alături de 12 femei. Problema e că niciuna dintre ele nu știe engleză! Se vor putea înțelege, cunoaște și, mai ales, îndrăgosti? Va trece iubirea peste bariera de limbă?

Legătura dintre o mamă și fiica ei e ceva special, dar uneori poate merge prea departe. Pe 20 februarie, de la ora 22:00, TLC aduce un nou sezon “Mame și fiice”. Intrăm în lumea unor perechi mamă-fiică excesiv de legate, care depind prea mult unele de altele.

Discovery

“Automobile clasice refăcute“ vine la Discovery cu sezonul al doilea pe 7 februarie, de la 21:00. Derek Bieri transformă mașinile vechi, abandonate sau nefuncționale în mașini de vis. Pe parcursul sezonului, Derek ne împărtășește istoria mașinilor, cui au fost destinate inițial și de ce sunt încă relevante, toate acestea fiind povestite cu inteligență și umor.

În februarie, Discovery ne duce în lumea captivantă și poveștile năucitoare despre jocurile de noroc cu miză mare. Mai mulți jucători împărtășesc trucuri din branșă și povestesc cum au învins cazinourile, mafia și legea. “Jocuri, poturi și povești“ începe la Discovery pe 20 februarie, de la ora 23:00.

“Ambulanța cu elice“ vine la Discovery cu un nou sezon pe 17 februarie, de la ora 23:00. Elicopterele de salvare, alături de paramedicii și medicii aeropurtați din echipajul Ambulanței Aeriene Yorkshire, se întrec în salvarea celor grav răniți și asistă bolnavii în stare critică în unele dintre cele mai inaccesibile peisaje din Anglia.

Eurosport

Luna februarie vine la Eurosport cu o multitudine de etape ale sporturilor de iarnă, snooker și ciclism.

Pârtiile din schiul alpin, poligoanele din biatlon sau trambulinele din săriturile cu schiurile așteaptă fanii sporturilor de iarnă în fața televizoarelor atât pe Eurosport 1, cât și pe Eurosport 2 în februarie. Mai mult, etapele Campionatului Mondial de Biatlon de la Nové Město vor fi difuzate între 7 și 18 februarie. Circuitul profesionist de snooker vizitează Țara Galilor între 12 și 18 februarie pentru Openul Galez, iar Players Championship are loc în săptămâna următoare, 19-25 februarie. Meciurile sunt difuzate zilnic pe Eurosport 1. În ciclism, Turul Emiratelor Arabe Unite este difuzat de Eurosport 2 între 19 și 25 februarie, în timp ce Omloop Het Nieuwsblad are loc sâmbătă, 24 februarie, pe Eurosport 1.

Warner TV

Warner TV dedică duminicile din februarie filmelor de basm, poveștilor fantastice live action și animate, ecranizărilor și narațiunilor originale lansate pe parcursul ultimelor nouă decenii. „Meciul secolului” (“Space Jam” – 1996), cu Michael Jordan și Bugs Bunny în rolurile principale, va fi difuzat pe 4 februarie, de la ora 12:50 la Warner TV. „Charlie și fabrica de ciocolată” („Charlie And The Chocolate Factory” – 2005) va putea fi vizionat la Warner TV, pe 11 februarie, de la ora 13:05. Comedia fantasy „Gremlinii” („Gremlins” – 1984), regizată de Joe Dante, cu Zach Galligan și Phoebe Cates în distribuție, intră în programul Warner TV pe 18 februarie, de la ora 13:10. În ultima duminică din luna februarie, de la ora 13:00, la Warner TV va putea fi urmărit „Vrăjitorul din Oz” („The Wizard of Oz” – 1939).

HGTV


Chip și Joanna Gaines revin cu două emisiunii nou-nouțe la HGTV în februarie! Pe 4 februarie, de la 16:00, urmărim la HGTV „Specialiști în renovări: Castelul”. Cei doi se ocupă de cel mai mare proiect al lor, faimosul Cottonland Castle din Waco. Cu scopul de a insufla o nouă viață acestui loc vechi, Chip și Joanna trebuie să abordeze infrastructura dificilă pentru a-i reda farmecul opulent înnăscut. Iar pe 25 februarie, de la ora 16:00, la HGTV începe „Specialiști în renovări: Hotelul”. Chip și Joanna au visuri mari legate de transformarea unei clădiri istorice într-un hotel boutique. Primul pas este amenajarea camerelor de oaspeți.

Maria Morris ia cu asalt domeniul imobiliar din Dubai. De la apartamente în clădiri înalte până la vile impunătoare, face tot ce poate ca să le ofere clienților ei casa perfectă. „Proprietăți de lux în Dubai” începe la HGTV pe 24 februarie, la 22:00.

Cartoon Network

Cartoon Network aduce premiera sezonului cinci “Aventurile bravului prinț Ivandoe” luni, 12 februarie, de la ora 18:20. Ivandoe, alături de scutierul său, Bert, continuă căutarea legendarei Pene de Aur. În premiera sezonului cinci, Ivandoe își va face un nou prieten, care îi seamănă bizar de mult, fapt ce îi va ridica suspiciuni lui Bert. Mai mult decât atât, cei doi protagoniști vor fi capturați de piticii obraznici și transformați în păpuși de Trolița. Oare lunga lor călătorie va lua sfârșit curând…?

Cartoonito

Către toate Batroțile! Timp de cinci săptămâni, îndrăgitele Batroți, Bam, Bibi, Redbird, Buff și Batwing își vor expune poveștile individuale. Află ce îi face pe fiecare dintre ei o componentă cheie a coloratei echipe de "Batroți", din 4 februarie, numai la Cartoonito!

HBO

Pe 14 februarie, HBO a pregătit un program special pentru cuplurile mai mult sau mai puțin romantice! „Din nou îndrăgostită” („Love again”) este la 11:10 pe HBO, iar ziua continuă cu „Femeile Delaney” („Dating The Delaneys”) de la 12:55 și „Curiozitate spațială” („Space Oddity”), care va fi la HBO de la 14:25. Ziua continuă cu „Nu-ți port pică!” („No hard feelings”) de la 16:00 și cu „O iubire secretă” („Brokeback Mountain”).

Tot în februarie, HBO mai aduce „Equalizer 3: Capitolul final” („The Equalizer 3”) pe 4 februarie la ora 20:00, “Ești acolo, Doamne? Sunt eu, Margaret.” (“Are you there God? It’s me, Margaret”) pe 11 februarie, de la 20:00, “Gran Turismo” pe 18 februarie, de la ora 20:00 și “Maestrul grădinar” (“Master Gardener”) pe 25 februarie, de la ora 20:00.

Cinemax

În fiecare duminică, Cinemax aduce filme de neratat! „The Revenant: Legenda lui Hugh Glass” („The Revenant”) va fi pe 4 februarie, la ora 21:00, vom afla „Promisiuni” („Promises”) pe 11 februarie de la 21:00, filmul „Elle” va putea fi urmărit pe 18 februarie, de la 21:00 și ne vom afla „Acolo unde cântă racii” („Where the crawdads sing”) pe 25 februarie, de la 21:00.

Cinemax 2 are programate seri speciale dedicate lui Pier Paolo Pasolini. „Decameronul” („The Decameron”) va fi pe Cinemax 2 pe 5 februarie, de la 23:10, „Poveștile din Canterbury” („The Canterbury Tales”) va fi pe 12 februarie, de la 23:20 și „O mie și una de nopți” („Arabian Nights”) va fi pe 19 februarie, de la 23:25.