National Geographic a anunțat preluarea celui de-al doilea sezon al emisiunii LIMITLESS WITH CHRIS HEMSWORTH, urmărindu-l pe superstarul global în timp ce descoperă secretele transformatoare ale îmbunătățirii vieții noastre și ale eliberării celui mai mare potențial al nostru. Cel de-al doilea sezonvine imediat după un prim sezon de mare succes, care a inspirat milioane de oameni să exploreze cum să trăiască mai bine mai mult timp.

În primul sezon, Hemsworth și-a împins limitele corpului și ale minții pentru a descoperi cum postul poate debloca puterea anti-îmbătrânire a organismului, cum să gestionezi stresul pentru ca acesta să nu te ucidă și cum expunerea la temperaturi extreme poate declanșa propriile apărări ale corpului nostru împotriva bolilor ucigașe ale bătrâneții, toate acestea în încercarea de a trăi o viață mai lungă și mai sănătoasă. 

Acum, în următorul episod, el își asumă alte patru provocări epice într-o călătorie globală prin Nepal, Italia, Australia și Regatul Unit pentru a-l ajuta - și pe noi - să înțelegem cum să trăim nu doar mai mult, ci și mai bine. Creatorii LIMITLESS, Darren Aronofsky și Ari Handel de la Protozoa Pictures, revin pentru a realiza producția executivă a celui de-al doilea sezon; Jane Root și Tom Watt-Smith sunt producători executivi pentru Nutopia, iar Chris Hemsworth și Ben Grayson sunt producători executivi pentru Wild State.

"Lucrul la LIMITLESS a fost o experiență revelatoare care mi-a permis să reflectez asupra punctelor mele forte, a vulnerabilităților și a tuturor modurilor în care noi, ca oameni, putem planifica în vederea longevității", a declarat Hemsworth. "Pentru următorul sezon, încercăm să ridicăm ștacheta și să mergem și mai departe în această explorare alături de experți în sănătate și wellness din întreaga lume."

În cel de-al doilea sezon al emisiunii LIMITLESS, Hemsworth va aprofunda o serie de obstacole fizice și mentale cu care oamenii din întreaga lume se confruntă zilnic: agilitatea mentală, durerea, epuizarea și conexiunea interpersonală. Știința uimitoare și provocările intense sunt sursa de inspirație pentru experiențe care îl vor împinge pe Chris să exploreze și să se dezvolte așa cum nu a mai făcut-o niciodată. Pentru a face acest lucru, Chris va trebui să călătorească până la capătul Pământului pentru a descoperi cele mai noi idei științifice și pentru a debloca unele dintre cele mai bine păstrate secrete ale lumii pentru a trăi o viață mai bună.

Prin intermediul călătoriilor lui Hemsworth, ghidat de o serie de experți, mentori și lideri spirituali, publicul poate căuta schimbările zilnice, atât mari cât și mici, care ne pot permite să vedem versiuni îmbunătățite ale noastre.

"Milioane de telespectatori din întreaga lume au fost inspirați și uimiți de combinația de știință, efort și de incredibilul angajament al lui Chris Hemsworth în primul sezon, așa că este o mare mândrie să anunțăm revenirea sa", a declarat Tom McDonald, vicepreședinte executiv, Global Factual and Unscripted Content, National Geographic. "Acest nou sezon va avea amploarea, drama și provocările la care vă așteptați de la LIMITLESS, dar avem pregătite și surprize mari și interesante pentru public și pentru Chris însuși."

Pentru cel de-al doilea sezon din LIMITLESS WITH CHRIS HEMSWORTH, Arif Nurmohamed este producător co-executiv, iar Tom Watt-Smith și Jane Root sunt producători executivi pentru Nutopia. Ari Handel și Darren Aronofsky sunt producători executivi pentru Protozoa, iar Chris Hemsworth, Ben Grayson și Brandon Hill sunt producători executivi pentru Wild State. Pentru National Geographic, Bengt Anderson și Simon Raikes sunt producători executivi, Charlie Parsons este vicepreședinte senior al departamentului de dezvoltare globală, iar Tom McDonald este vicepreședinte executiv al departamentului Global Factual And Unscripted Content.