Lanțul de hipermarketuri Cora dispare oficial de pe piața din România după finalizarea achiziției de către cei de la Carrefour.

După o perioadă de tranziție ce a durat câteva luni, Cora anunță ca își încetează activitatea.

Ne-am alaturat echipei Carrefour, astfel ca, din 17 aprilie 2024, nu veti mai putea lansa comenzi pe platforma www.cora.ro. Va asiguram insa ca toate comenzile plasate anterior inchiderii website-ului vor fi onorate conform Termenilor si conditiilor cora.ro.

De asemenea, incepand cu 17 aprilie 2024, conturile cora.ro vor fi dezactivate, ceea ce va insemna ca nu vor mai putea fi utilizate.

De acum inainte, veti avea parte de experiente la cumparaturi in magazinele Carrefour sau pe carrefour.ro si veti beneficia de toate avantajele programului Act for Good, din aplicatia Carrefour.

In cazul in care aveti intrebari sau orice nelamuriri, suntem disponibili la adresa clienti@carrefour.com sau ne puteti contacta in Call-Center, la numarul de telefon 0800-6721-21, apelabil gratuit 08:00 - 21:00 (Luni - Vineri), 09:00 - 18:00 (Sambata - Duminica si sarbatori legale). De asemenea, va rugam sa consultati sectiunea Intrebări frecvente pentru detalii suplimentare.

Va asiguram ca respectam in continuare angajamentul nostru fata de protectia datelor personale si conformitatea cu legislatia aplicabila, inclusiv GDPR (Regulamentul General privind Protectia Datelor).

Va multumim pentru intelegere si pentru faptul ca ati fost alaturi de noi in toti acesti ani!

Carrefour a anunțat la finalul lunii octombrie 2023 finalizarea tranzactției de achiziție a lanturilor de magazine Cora.

”Ne pregătim să încheiem anul 2023 cu o achiziţie importantă pentru compania noastră şi să intrăm în noul an cu un plan foarte bine pus la punct de integrare a tuturor magazinelor Cora. Echipa noastră se va mări cu peste 2000 de noi colegi, iar în perioada următoare ne vom concentra pe integrarea noilor membri în universul nostru. Primul nostru obiectiv comun va fi să le asigurăm clienţilor noştri cea mai bună experienţă Carrefour pe durata întregului proces de integrare. Cele două echipe vor colabora pentru a le oferi tuturor consumatorilor cea mai bună experienţă în magazinele noastre pe tot parcursul procesului de transformare a acestora. Le mulţumesc partenerilor, furnizorilor şi clienţilor noştri pentru încrederea pe care ne-o oferă în fiecare zi şi pentru sprijinul oferit în următorul an”, a declarat Julien Munch, CEO Carrefour România, la finalul lunii octombrie.

 În plus faţă de cele 10 hipermarketuri şi 9 magazine de proximitate, Carrefour a devenit şi angajatorul celor peste 2.000 de lucrători care au asigurat activitatea Cora în România.

În ultimele luni magazinele Cora din țară au trecut printr-un proces de rebranding și organizare.

Odată cu achiziţia operaţiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 oraşe din ţară şi ajunge în top trei jucători de pe piaţa de retail din România, fiind un angajator de top certificat  pentru peste 17.000 de angajaţi.