Actorul multi-premiat de la Hollywood Laurence Fishburne (Trilogia Matrix, franciza John Wick, Școala binelui și a răului), a fost confirmat pentru a juca în franciza de succes a Netflix, The Witcher.

Fishburne se alătură în rolul lui Regis, un favorit al fanilor din cărțile și jocurile Witcher.

Personajul lui Regis, introdus în romanul lui Sapkowski, Baptism of Fire, este un frizer-chirurg cu un trecut misterios, care i se alătură lui Geralt în călătoria sa în sezonul 4.

Fishburne a declarat: "Sunt foarte încântat să mă alătur distribuției și abia aștept să explorez lumea minunată din The Witcher."

Fisburne se alătură lui Liam Hemsworth, Anya Chalotra, Freya Allan și Joey Batey în cel de-al 4-lea sezon al mult-așteptatului serial de renume mondial, premiat la nivel mondial, care va reveni la producție în această primăvară.

După evenimentele șocante, care au schimbat continentul și care au încheiat sezonul trei, noul sezon îi urmărește pe Geralt, Yennefer și Ciri, care se confruntă cu traversarea continentului devastat de război și a numeroșilor săi demoni, separat unul de celălalt. Dacă reușesc să îmbrățișeze și să conducă grupurile de inadaptați în care se află, au o șansă de a supraviețui botezului de foc - și de a se regăsi unul pe celălalt.