Zendaya a dezvăluit că are "sentimente complicate" în legătură cu faima din copilărie.

Actrița în vârstă de 27 de ani a vorbit despre faptul că a descoperit faima la o vârstă fragedă și că a devenit "întreținătorul" familiei sale.

Într-un interviu acordat revistei Vogue publicat marți, vedeta Euphoria a fost întrebată care au fost obiectivele ei când a crescut.

"Hmm. Este amuzant, pentru că este ceva ce îmi dau seama acum", a răspuns ea. "Nu știu cât de mult am avut de ales. Am sentimente complicate în ceea ce privește copiii și faima și faptul de a fi în atenția publicului sau de a fi un copil actor."

Zendaya a continuat: "Am văzut o mulțime de cazuri în care a fost în detrimentul copilului... Și cred că abia acum, ca adult, am început să mă gândesc: 'Oh, bine, stai puțin: Am făcut întotdeauna doar ceea ce am știut și asta e tot ce am știut'".

Vedeta din Dune: Part Two a explicat că nu a avut spațiu pentru a avea o "fază de adolescentă angoasată" ca urmare a carierei sale.

"Am simțit că am fost împinsă într-o poziție foarte adultă: Devenisem întreținătorul familiei mele foarte devreme și se întâmplau multe inversări de roluri și deveneam un fel de adult, într-adevăr", a explicat ea.

Zendaya a împărtășit apoi că îi este greu să se bucure de succesul ei din cauza presiunii pe care a trăit-o.

"Acum, când am aceste momente în cariera mea - cum ar fi prima dată când conduc un film care chiar va fi într-un cinematograf - simt că mă micșorez și nu mă pot bucura de toate lucrurile care mi se întâmplă, pentru că... sunt foarte încordată și cred că port asta de când eram copil și nu am avut niciodată ocazia să încerc ceva", a declarat ea pentru publicație. "Și îmi doresc să fi mers la școală".

Zendaya și-a făcut debutul în televiziune în 2010, în rolul lui Rocky Blue în serialul Disney Channel Shake It Up. Ea a continuat să joace în mai multe filme Disney Channel, printre care Frenemies din 2012 și Zapped din 2014.