De obicei nu ma pasioneaza can canurile, dar stirea asta m-a amuzat rau de tot, cel putin si din cauza pozelor, :))

Greu. Zilele si noptile de cantonament sunt tot mai greu de suportat de catre jucatorii echipei nationale




Andrei Coanda



Nicolae Dica, Ciprian Marica si Paul Codrea sunt trei dintre titularii echipei nationale. In camerele hotelului de la Mogosoaia, cei trei isi consuma odata cu pregatirea meciurilor si dorul de casa. Viata de fotbalist este foarte grea si implica, prin altele, multe zile si nopti petrecute departe de sotii sau iubite. Cu o zi inaintea meciului amical cu Turcia, fotbalistii nu au putut parasi cantonamentul. Daca pe vremea generalului Iordanescu sau a lui Loti Boloni isi mai permiteau cate o escapada nocturna, acum nu mai au loc de intors. Victor Piturca nu admite niciun rabat de la regulamentul de ordine interioara, chiar si inaintea unui meci de pregatire. Piti nu face favoruri nocturne nimanui, asa ca fotbalistii nu risca o fuga din locul de pregatire contra unei neconvocari la echipa nationala.
E drept, baza de cantonament ofera multe modalitati de relaxare, dar fotbalistii prefera vorbitul indelung cu cei dragi prin intermediul telefonului mobil. Dorul de sotii sau de prietene creste direct proportional cu numarul de zile petrecute departe de acestea. Singurul, dintre toti "tricolorii", care a primit invoire doua ore a fost Razvan Rat, pentru rezolvarea unei probleme cu masina. De altfel, Rat s-a reintors la baza la ora 21.30.
Dica a jucat deja sase meciuri oficiale, Ciprian Marica doar doua. Paul Codrea nu a inceput inca sezonul oficial, dar toti trei au adunat deja luni de zile de abstinenta sexuala. De altfel, se poate vedea cu ochiul liber aceasta tristete, chiar din fotografiile facute marti, la izolatul hotel al nationalei



LA INGHESUIALA. Lui Dica i-a venit dorul de sotie



SINGUREL. Lui Marica i-a venit dorul. Nu are sotie si nici logodnica





ROMANTIC. La Paul Codrea, dorul se manifesta odata cu lasarea serii