Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Teo se intoarce in televiziune

La aproape un an dupa ce a demisionat de la Prima TV, refuzand sa lucreze fara echipa sa de productie, careia nu i-a mai fost prelungit cont...

La aproape un an dupa ce a demisionat de la Prima TV, refuzand sa lucreze fara echipa sa de productie, careia nu i-a mai fost prelungit contractul de colaborare, Teo se pregateste pentru o noua provocare in televiziune.

Informatia aparuta la inceputul saptamanii preciza ca este vorba despre un proiect revolutionar, mai ales datorita schimbarii de atitudine abordate de Teo in timpul emisiunii sale, insa pana in prezent nu se cunoaste numele postului TV in cadrul careia va fi difuzata aceasta productie. Contactata de reporterii CANCAN, Teo Trandafir, care are in prezent trei joburi, a refuzat sa dezvaluie numele trustului, sau postului cu care a semnat, precizand doar ca in cadrul acestuia va avea si o functie de conducere.


Nici nu confirm, nici nu infirm. Va spun doar ca de acum incolo nu o sa mai am sefi, o sa fac ce vreau si cand vreau. Momentan o sa am o emisiune saptamanala, un format care, daca prinde poate sa intre si zilnic, ne-a declarat Teo. Mai mult, aceasta a demontat pe loc, prin declaratii acide, zvonul revenirii sale in trustul Intact. Exclus! O televiziune care l-a dat afara pe Mircea Radu si intr-un singur an i-a pierdut pe cei de "Divertis" si pe Raduleasca, nu prezinta incredere. O sa aflati unde ma duc, aveti putintica rabdare pana joi la conferinta de presa pe care o vom organiza la Hilton, a adaugat ea.

Sursa: Cancan

Un comentariu

  1. Poate intr-un alt format, o alta atitudine, un alt concept,............pe mine in ultimul rand ma plictisea de moarte !

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS