tcl

TCL, unul dintre cei mai mari producători de dispozitive electronice de consum și printre principalii jucători din industria TV la nivel mondial, va prezenta în exclusivitate la CES 2022 ultimele evoluții ale brandului în materie de tehnologie și inovare. 

Producatorul va prezenta in cadrul targul de tehnologie de la inceputul anului ideile sale pentru produse smart home, mesagerie corporate, precum și detalii despre seriile de televizoare Mini LED și gama mobile aflată în plină ascensiune pe piață. Poți afla toate detaliile mai puțin știute despre activitatea TCL chiar înainte de expoziția fizică la CES 2022 de la Las Vegas. 

Mai mult, Juan Du, Chairperson TCL Electronics va găzdui conferința de presa globală, desfășurată în format virtual, pe data de 4 ianuarie 2022. La eveniment vor fi prezenți directori executivi TCL, dar și alți reprezentanți de top ai companiei care vor dezvălui ultimele tehnologii în materie de display și vor prezenta cele mai recente produse inteligente.

În aceeași zi va avea loc și conferința de presă virtuală dedicată Americii de Nord, unde Chris Larson, vice-președinte al TCL North America, alături de echipa TCL, vor prezenta strategia regională a brandului și vor aduce în prim plan ultimele noutăți despre produsele TCL.