Ryan Reynolds

Ryan Reynolds nu are niciun interes în a deveni regizor.

Actorul în vârstă de 45 de ani a mărturisit că nu vrea să calce pe urmele soției sale Blake Lively – care a regizat un videoclip muzical pentru Taylor Swift – deoarece consideră că povestea și producția sunt mai importante.

Ryan a declarat: „Cu adevărat nu... Povestirea mă interesează în orice fel, mod și formă. Producerea mă interesează în orice fel, mod și formă. La fel și cu interpretarea.

Și am să lucrez cu tipi ca Shawn Levy. Nu știu de ce aș încerca să cred că pot face asta singur. Ar fi o idiotenie”.

Vedeta din „Deadpool” a explicat că îi place procesul de a lucra cu un regizor și nu ar vrea să-și refuze această șansă trecând în spatele camerei.

Ryan a explicat: „De asemenea, ma intreb, de ce m-aș priva de acel colaborator uimitor? Cred că asta este atât de important în tot ceea ce fac. Nu mă pretind niciodată că sunt o persoană care decide unilateral asta sau asta. .

„Îmi place procesul creativ de a avea pe cineva cu care să sar de la una la alta. Îmi place procesul creativ de încercare și eroare, de a rupe ceva și de a-l reconstrui din nou. Acesta este lucrul care mă interesează cel mai mult și îmi place să fac asta cu cineva."

Regizorul „The Adam Project” Levy a explicat, de asemenea, modul în care Ryan este profund investit în procesul creativ în timpul realizării unui blockbuster.

Regizorul a spus: „Trebuie să spun că, evident, Ryan a fost un actor faimos și o vedetă de multă vreme, dar nu am avut niciodată alături de mine un coleg de producție care să fie la fel de aditiv și să fie la fel de aditiv la fiecare pas al procesului ca Ryan.”