Actrița Jessica Alba a ajuns în boardul de administrație al Yahoo

Bogdan Chirea
0
alba yahoo

Yahoo a numit luni în consiliul său șase persoane din industriile tehnologice, media și financiare, inclusiv actrița de la Hollywood Jessica Alba, deoarece compania își propune să-și diversifice ofertele pentru a concura cu jucători mai mari din piață.

Yahoo, care a apărut în epoca computerelor desktop conectate la conexiuni dial-up la internet, a căutat să-și crească ofertele pentru a concura cu companii precum Alphabet Inc (Google) și Meta Platforms Inc  (Facebook).

Anul trecut, Apollo Global Management Inc a încheiat o achiziție de 5 miliarde de dolari a Verizon Media și a redenumit-o Yahoo după brandul digital emblematic al Verizon.

De atunci, site-ul s-a concentrat pe dezvoltarea Yahoo Finance și Yahoo Sports, concentrându-se totodată pe platforme de publicitate și comerț electronic. Yahoo l-a numit director general pe șeful aplicației Tinder, Jim Lanzone, după încheierea tranzacției.

Lui Alba, care este, de asemenea, co-fondatorul firmei de produse de wellness pentru consumatori Honest Company, i se va alătura și Aryeh Bourkoff, directorul executiv al LionTree, o bancă care a consiliat unele dintre cele mai mari fuziuni media, Fouad ElNaggar, CEO al firmelor de tehnologie Array și Sapho.

Yahoo l-a numit, de asemenea, în consiliul său de administrație, pe Michael Kives, fondatorul firmei de investiții K5 Global, Katie Stanton, care a ocupat funcții executive operaționale la Twitter și Google, precum și pe Cynthia Marshall, CEO-ul echipei americane de baschet Dallas Mavericks. .

Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)