Rares a cucerit fanii la concertul său de lansare [VIDEO]

Bogdan Chirea
0

Rareș Mariș, câștigătorul show-ului One True Singer de la HBO, a susținut pe 7 iunie concertul de lansare al primului său single, Prea Tânăr.

Evenimentul a avut loc în Club Expirat din București și a avut loc cu casa închisă, concertul fiind transmis LIVE și pe pagina de Instagram a artistului.

Rareș a urcat pe scena din Club Expirat extrem de emoționat și cu adevărat fericit pentru că visul său de a face muzică pare că s-a împlinit.

Timp de mai bine de o oră Rareș a cântat piese cunoscute din cadrul show-ului One True Singer dar și momente de featuring cu artiști invitați pe scena: Adi Istrate, Erika Isaac, Arkanian, Alina Eremia și Irina Rimes au urcat alături de artist pe scena din București.



Concertul artistului a fost transmis LIVE si pe contul de Instagam al artistului, streamul live a strans mii de urmăritori și sute de comentarii din partea fanilor săi.

Artistul și-a prezentat single-ul Prea tănăr ân fața publicului care a savurat fiecare melodie. Videoclipul oficial al piesei a strâns aproximativ jumătate de milion de viualizări pe canalul său de Youtube.

Găsiți mai jos câteva imagini din streamul LIVE al evenimentului:





Trimiteți un comentariu

0Comentarii

Comentariul va fi postat dupa aprobare

Trimiteți un comentariu (0)