antena 3 cnn

Se anunță schimbări majore în rândul posturilor de știri din România. Din toamnă postul Antena 3 se va numi Antena 3 CNN.

Inițial, se vehicula că schimbarea denumirii și implementarea tuturor celorlalte modificări menționate va avea loc pe 19 septembrie, dar e posibil ca această dată să fie mutată mai spre finalul anului.

Antena 3 a devenit în 2020 stație afiliată CNN International. Recent postul din familia Intact, care operează totuși pe o societate diferită, a devenit partener al canalului de știri. În baza acestui partereriat, Antena 3 difuza zilnic emisiunea News Hour with CNN. 

Este o schimbare programată din luna martie a acestui an. Atunci când Antena 3 a trecut de la statutul de afiliat la cel de partener al CNN. Acum probabil există o agitație creată pentru că în redacție au loc tot felul de traininguri cu reporterii și oamenii de aici. Postul va avea și o nouă identitate vizuală care va cuprinde ambele logouri, dar își va păstra și denumirea de Antena 3, spune pentru Libertatea Adrian Ursu, director al postului.

Cel mai probabil, schimbarea in Antena 3 CNN va aduce o modificare si la nivel de grafică, fiind de așteptat ca postul să adopte elementele de grafică ale postului american. 

Conform Paginademedia, schimbările vor avea loc şi la nivel de studiouri. De mai bine de o săptămână vechile studiouri de unde se realizau emisiunile postului au fost demontate, lucrându-se intens pentru realizarea unui nou decor, cu o grafică nouă şi cu elemente venite direct de la CNN.