PREMIILE TV MANIA 2022

Campania Premiile TVmania 2022 s-a terminat marţi seară, pe 15 noiembrie, cu ultimul act: gala de premiere a câştigătorilor. Spectacolul, prezentat de gazda Alex Grecu, a adunat vedete, reprezentanţi ai presei şi fani TVmania într-o seară specială, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București.

Ediția din acest an a Premiilor TVmania, a 21-a, a presupus trei săptămâni de votare, în care cititorii au putut să-și aleagă favoriții la cele 10 categorii din concurs.   

Câștigătorii de la Premiile TVmania 2022

Cea mai bună emisiune de știri: Știrile Pro TV (Pro TV)

Cel mai bun show culinar: Chefi la cuțite (Antena 1)

Cea mai bună emisiune de divertisment de zi: SuperNeatza cu Răzvan și Dani (Antena 1)

Cea mai bună emisiune-concurs: Tu urmezi! (Kanal D)

Cel mai bun serial românesc: Las Fierbinți (Pro TV)

Cel mai bun reality-show cu oameni obișnuiți: Visuri la cheie (Pro TV)

Cel mai bun reality-show cu celebrități: Survivor România (Pro TV)

Cea mai bună emisiune de interviuri-portret: 40 de întrebări cu Denise Rifai (Kanal D)

Cea mai bună emisiune de divertisment: Te cunosc de undeva! (Antena 1)

Cel mai bun talent-show: Românii au talent (Pro TV)

Redacția TVmania a acordat anul acesta și un premiu special: postului Prima TV, a cărui relansare, inclusiv în format HD, a fost un succes. 

TV1000, PENTRU A 10-A OARĂ SPONSOR AL GALEI PREMIILE TVMANIA 

Televiziunea de filme TV1000, deținută de compania Viasat World Ltd., a fost pentru a zecea oară sponsor al evenimentului.

De zece ori, căci, deși primul an în care s-a alăturat echipei TVMania în realizarea galei a fost 2010, de două ori TV1000 a renunțat la această calitate, lăsând loc televiziunii-soră Epic Drama ca sponsor principal, respectiv la edițiile 2017, anul când Epic Drama s-a lansat în România, și 2018.

Pentru a marca cei zece ani de participare la Gală, TV1000 a compilat o serie de imagini ilustrând atât participarea sa la Gala Premiilor TVmania, poate cele mai relevante premii de televiziune ale publicului din România, dar și parte dintre invitații de-a lungul anilor.






VEZI AICI IMAGINI DE LA EVENIMENT