SkyShowTime Europa

Noul serviciu de streaming SkyShowtime a oferit mai multe detalii despre viitoarea sa lansare în Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia pe 14 decembrie.

Potrivit SkyShowtime, clienții din cele șase piețe din Europa Centrală și de Est vor avea acces la premiere exclusive de televiziune ale primelor filme de cinema de la Universal Pictures și Paramount Pictures, seriale noi și exclusive cu scenarii, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri emblematice de de la Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, Showtime, Sky Studios și Peacock – toate în flux într-un singur loc. SkyShowtime va prezenta, de asemenea, programare originală locală, documentare și programe speciale de pe piețele sale.

De la lansare, publicul local va avea acces la o selecție diversă de seriale și filme, inclusiv: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy și Yellowstone.

Seriale SkyShowtime vor apărea în următoarele luni: Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, Three Women și A Town Called Malice.

Între timp, noi filme de succes de la Universal Pictures și Paramount Pictures vor fi disponibile pe serviciu după lansarea lor în cinematograf și home entertainment. Noile filme care vin pe SkyShowtime includ: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys și The Black Phone. Alte blockbustere care vor fi disponibile pe serviciu includ Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era și Belfast.

Comentând despre viitoarea lansare, CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, a spus: „Suntem extrem de încântați să aducem SkyShowtime în Europa Centrală și de Est. Știm că gama noastră incredibilă de seriale și filme – toate la un preț uimitor – va rezona în rândul consumatorilor de pe aceste noi piețe, așa cum a făcut-o cu abonații din țările nordice, Țările de Jos și Portugalia. A fost incredibil de plin de satisfacții să văd entuziasmul legat de următoarele lansări ale SkyShowtime”.

Gabor Harsanyi, director general regional pentru Europa Centrală și de Est, SkyShowtime, a adăugat: „SkyShowtime oferă o listă de conținut incredibil. Suntem mândri să oferim publicului din Europa Centrală și de Est acces nou și exclusiv la cele mai recente seriale și filme de la studiourile noastre emblematice și de renume mondial. Sunt încântat că această propunere premium de clasă mondială ajunge în sfârșit în regiunea noastră”.

SkyShowtime va fi disponibil direct pentru consumatori prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google TV și LG TV.

În Bosnia și Herțegovina, Croația, Muntenegru, Serbia și Slovenia, SkyShowtime va fi disponibil pentru difuzare pentru 5,99 EUR pe lună, în timp ce în Bulgaria, serviciul va fi disponibil pentru 3,99 EUR pe lună.

SkyShowtime se va extinde în Albania, Republica Cehă, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia, România și Slovacia în februarie 2023.