Apple lansează o nouă variantă de culoare galbenă pentru iPhone 14. Spre deosebire de anul trecut, noua variantă de culoare nu va fi disponibilă pentru modelele Pro și se va livra doar cu iPhone 14 de bază și 14 Plus.

Noul galben adaugă un aspect frumos de culoare dispozitivului care, altfel, vine în negru, albastru, violet, alb și roșu. Am văzut ultima oară un iPhone galben cu lansarea iPhone 11 în 2019, succesorul iPhone XR galben care a fost lansat în 2018. 

Pe lângă noua culoare pentru iPhone, Apple a lansat și câteva culori noi pentru curele de ceas cu tematică de primăvară și silicon. huse pentru iPhone.



Apple a lansat o nouă culoare pentru iPhone în fiecare primăvară de câțiva ani încoace, dezvăluind un iPhone 13 și 13 Pro „verde alpin” în primăvara trecută, cu un an înainte de a vedea un iPhone 12 și 12 mini mov strălucitor. 

Noile modele nu vin cu nicio modificare, dar ar putea ajuta Apple să continue să vândă mai multe telefoane în ceea ce altfel ar fi o perioadă mai lentă după goana sărbătorilor.

iPhone 14 a sosit inițial în septembrie anul trecut, modelele Pro și Pro Max fiind primele care vin cu noua insulă dinamică a Apple. În timp ce Apple și-a actualizat de atunci gama iPhone 14 cu o serie de funcții noi, inclusiv o funcție de conectivitate prin satelit care vă permite să contactați personalul de intervenție în situații de urgență fără servicii celulare, aplicațiile de la terțe părți au adăugat suport pentru indicatorul de stare oferit de Insula dinamică a dispozitivului.

Puteți precomanda telefoanele galben strălucitor începând de vineri, 10 martie, iar acestea vor deveni disponibile pe 14 martie.