Te-ai gândit vreodată să joci două jocuri identice pe un singur telefon pliabil? Nu este vorba doar de a împărți ecranul, ci de a oferi un nou mod de interacțiune.

Austin Evans, unul dintre cei mai importanți influenceri din domeniul tehnologiei și al jocurilor, a găsit o idee nebunească pentru a crea o experiență de joc fără precedent cu ajutorul funcției Parallel Space. 

El a jucat Wild Rift pe noul HONOR Magic V2, controlând două personaje în același timp și, în cele din urmă, doborând echipa rivală. De asemenea, a comentat la finalul videoclipului că HONOR Magic V2 ar putea fi telefonul cu cel mai bun hardware dintre toate smartphone-urile pe care le-a văzut vreodată.

Cu Parallel Space, poți folosi aplicații din Main Space și Parallel Space pe un singur ecran, în același timp. Aceste două spații rulează aplicațiile în mod independent, fără a se influența reciproc. Nu este doar un spațiu de securitate independent care protejează confidențialitatea, ci oferă și o nouă direcție pentru interacțiunea dintre oameni și dispozitive în viitor.