Kelsey Grammer, care își reia rolul premiat ca Frasier Crane, a sosit la Madrid pentru a sărbători noua serie de Frasier. Primele opt episoade sunt disponibile acum exclusiv pe SkyShowtime, ultimele două episoade ale sezonului având premiera pe 22 și 29 decembrie. Seria originală este disponibilă și pentru redare pe SkyShowtime.

Filmat în fața unui public de studio live la Paramount Studios din Los Angeles, noul serial îl urmărește pe Frasier Crane (Grammer) în următorul capitol al vieții sale, când se întoarce la Boston cu noi provocări de înfruntat, noi relații de forjat și un vis vechi sau două pentru a le îndeplini în sfârșit.

Pe lângă Grammer, noul serial mai are în distribuție nume precum Jack Cutmore-Scott în rolul fiului lui Frasier, Freddy; Nicholas Lyndhurst în rolul vechiului coleg de facultate al lui Frasier, devenit profesorul universitar Alan; Toks Olagundoye în rolul lui Olivia, colega lui Alan și șef al departamentului de psihologie al universității; Jess Salgueiro ca Eve, colega de cameră a lui Freddy; și Anders Keith ca nepotul lui Frasier, David.

Frasier vine de la scriitorii Chris Harris (How I Met Your Mother) și Joe Cristalli (Life in Pieces), care produc executiv împreună cu Kelsey Grammer, Tom Russo și Jordan McMahon. Serialul este produs de CBS Studios, în asociere cu Grammer’s Grammnet NH Productions. Primele două episoade ale noului serial sunt regizate de legendarul regizor și creator de televiziune James Burrows, care este cel mai bine cunoscut pentru munca sa de co-creator, producător executiv și regizor al serialului apreciat de critici Cheers, precum și al serialului original Frasier, Will & Grace și Dear John.

Seria este distribuită de Paramount Global Content Distribution. Peste ocean, serialul este disponibil pe Paramount+. În Europa producțiile Paramount sunt disponibile pe SkyShowtime.