SkyShowtime a anunțat cele mai recente serii originale și programe exclusive care vor fi lansate pe platformă în 2024.

Anunțul a fost făcut de CEO-ul SkyShowtime, Monty Sarhan, și de Directorul Conținutului, Kai Finke, în cadrul unei discuții la evenimentul de top al industriei, Content London, unde au fost împărtășite detalii despre viitoarele programe.

SkyShowtime va lansa serialul original SkyShowtime, "Veronika", un thriller suedez de crimă cu un gust paranormal, cu protagoniști de top din zona Nordică, Alexandra Rapaport (Honour) și Tobias Santelmann (SkyShowtime Exclusives Beforeigners și Welcome to Utmark, precum și Point Break și Those Who Kill). Cele opt episoade sunt create și scrise de Katja Juras și Anna Lindblom (Gåsmamman) și regizate de celebrul regizor Jonas Alexander Arnby (War of the Worlds). Serialul a fost achiziționat de la Viaplay Content Distribution și va fi disponibil în flux exclusiv în toate piețele SkyShowtime. Data premierei va fi anunțată anul viitor.

SkyShowtime a mai dezvăluit că "The Tattooist of Auschwitz" va purta marca SkyShowtime Original și va fi disponibil exclusiv pe platformă în 2024 în majoritatea piețelor sale. Producția Sky este un serial de evenimente limitat și se bazează pe romanul cu vânzări globale al lui Heather Morris, și îi are în rolurile principale pe Jonah Hauer-King (The Little Mermaid, World on Fire) și Anna Próchniak (Baptiste, Warsaw 44) în rolurile lui Lali și Gita. 

Nominalizat la premiul Oscar®, Harvey Keitel (The Irishman, Youth) interpretează pe Lale în zilele noastre, iar câștigătoarea Critics Choice Awards, Melanie Lynskey (The Last of Us, Yellowjackets), interpretează pe Heather Morris. Jonas Nay (Deutschland 83, 86, 89) joacă și el în rolul lui Stefan Baretzki. Scenariul este compus de către compozitorul multiplu câștigător al premiului Oscar® Hans Zimmer și Kara Talve, iar regizoarea premiată Tali Shalom-Ezer (My Days of Mercy, Princess) a regizat toate cele șase episoade. Va fi disponibil exclusiv pentru streaming în următoarele piețe: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia și Suedia.

De asemenea, SkyShowtime a achiziționat fereastra de plată exclusivă pentru filmul polonez premiat "Kos" (Scarborn), care va purta marca de SkyShowtime Exclusive. Acest film istoric de acțiune-dramă va fi disponibil abonaților din Polonia și devine primul film SkyShowtime Exclusive disponibil pentru streaming pe piață.

Filmul a fost cel mai premiat titlu la Festivalul de Film Polonez din acest an, unde a primit nouă premii, inclusiv Premiul Grand Prix-Golden Lions pentru Cel Mai Bun Film. Regizat de Paweł Maślona, filmul îi are în distribuție pe actorii premiați Bartosz Bielenia (Corpus Christi), Jacek Braciak (Leave No Traces) și Robert Więckiewicz (In Darkness). "Kos" (Scarborn) se desfășoară în primăvara anului 1794, când Generalul Tadeusz 'Kos' Kościuszko se întoarce în Polonia pentru a declanșa o răscoala împotriva rușilor prin mobilizarea nobilimii și a țăranilor polonezi. Un căpitan rus de cavalerie nemilos numit Dunin vrea să-l captureze pe general cu orice preț înainte să provoace o rebeliune națională. Acest titlu a fost achiziționat de la Viaplay Content Distribution.

Ca serviciu de streaming creat special pentru Europa, SkyShowtime se angajează să ofere membrilor săi programe care rezonază cu audiențele locale din toate piețele sale. Aceste titluri completează portofoliul de programe originale și exclusive oferite audienței și se bazează pe succesul seriilor originale existente lansate pe platformă în acest an, inclusiv Bosé, Codename: Annika, Fleeting Lies (Mentiras Pasajeras), Poker Face, The Invisible Ladies (Las Invisibles), The Winner (Víťaz) și Warszawianka.

Împreună cu aceste titluri, SkyShowtime va oferi membrilor săi și mai multe serii noi și exclusivități în 2024, inclusiv Seria Originală SkyShowtime "The Curse" și "The Envoys" (Los Enviados) (S2), precum și serii exclusive "Apples Never Fall", "Halo" (S2), "Knuckles", "The Lovers", "Mary & George", "Ted" și "The Woman in the Wall".

SkyShowtime va prezenta, de asemenea, o linie mare de filme aflate la prima difuzare și succese de box office, printre care: "Asteroid City" de Wes Anderson, "Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One" și "PAW Patrol: The Mighty Movie". Datele exacte de premieră pentru aceste emisiuni vor fi anunțate ulterior.

Monty Sarhan, CEO SkyShowtime, a declarat: "Continuând pe baza portofoliului nostru solid din 2023, SkyShowtime este mândru să anunțe unele dintre conținuturile excelente planificate deja pentru 2024. În plus față de oferirea celor mai bune producții de la Hollywood - inclusiv seria originală SkyShowtime The Curse, aclamată de critici, și succesele mari de box office cum ar fi Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One - oferim, de asemenea, programe locale care rezonază cu audiențele din piețele noastre. Noul nostru serial original Veronika, precum și filmul polonez aclamat de critici Kos, demonstrează angajamentul nostru de a oferi divertisment excelent și valoare membrilor noștri."

Cu mii de ore de divertisment de calitate pentru întreaga familie, abonații SkyShowtime au acces la serii noi și exclusive, originale, filme premiate, conținut pentru copii și familie și o selecție de titluri iconice din biblioteca Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock - toate difuzate într-un singur loc. SkyShowtime este disponibil în Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia.

SkyShowtime este disponibil direct pentru consumator prin intermediul aplicației SkyShowtime pe dispozitivele Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, Samsung și prin intermediul site-ului web.