Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Tate, sani si forme apetisante fac deliciul cititorilor....

Ei concureaza la 'Bara la bara' Diseara, de la ora 22.45, la Kanal D debuteaza emisiunea 'Bara la bara', prezentata de Co...

Ei concureaza la 'Bara la bara'Diseara, de la ora 22.45, la Kanal D debuteaza emisiunea 'Bara la bara', prezentata de Cornel Pasat. In lupta pentru titlul de cea mai buna dansatoare la bara intra si Mariana Ilie, pe care ati putut-o admira si zilele trecute in paginile ziarului nostru.


Mariana Ilie.Este din Bucuresti si are 24 de ani. Mariana e reprezentanta rubricii 'Fata de la pagina 5' in concursul din aceasta seara.Miruna Margarit. Este din Bucuresti, are 20 de ani, e fan al Carcotasilor si adora fitnessul si calatoriile.Alina Vlaciu. Este din Calarasi si are 20 de ani. Vrea sa faca o cariera in modeling.

Anca Sirbu. Este din Teleorman. Foarte sociabila, adora moda si dansul.
Adrian Ursulea Pop. E din Bucuresti si are 20 de ani. Ii plac sportul si distractia prin cluburi.Fetele de la pagina 5, noile vedete de la Kanal D!

Daca vrei sa devii vedeta la Kanal D, trimite poza alaturi de datele tale personale pe adresa bd. Dimitrie Pompeiu nr.6, sector 2, Bucuresti specificand pe plic 'Pentru casting emisiune "Bara la Bara"' sau pe adresa de e-mail casting@libertatea.ro. Fetele selectate vor aparea in Libertatea la rubrica 'Fata de la pagina 5' si pot participa la castingul Kanal D pentru showul de striptease 'Bara la Bara'.

Hmmm, inca putin si pe Libertatea se v-a pune bulina rosie la vanzare caci in ultima vreme numai tate , sani si forme apetisante se vad. Or fi si pozele alea transpirate de la zapuseala de afara.

De vazut macar prima editie la Kanal !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS