Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Din domeniul stiinta....

Spray impotriva timiditatii Realitatea Romaneasca Un spray nazal pe baza de hormoni care are capacitatea de a intari increderea in sine ...

Spray impotriva timiditatii


Realitatea RomaneascaUn spray nazal pe baza de hormoni care are capacitatea de a intari increderea in sine si poate vindeca timiditatea a fost dezvoltat de o echipa de cercetatori elvetieni, potrivit unui studiu preluat de "The Sun". Acest tratament a fost dezvoltat dupa ce cativa cercetatori de la Universitatea din Zürich au descoperit o substanta care poate bloca sentimentul de timiditate.
Hormonul numit oxitocina are rolul de a impune organismului o stare de bine si de calm, actionand asupra zonei din creier care controleaza raspunsul la sentimentul de frica. Oxitocina este produsa de organism in mod natural atunci cand o persoana este indragostita. Acelasi hormon declanseaza travaliul la femeile insarcinate. Produsul sub forma de spray, care contine o varianta sintetica a acestui hormon, se administreaza nazal si-si face efectul repede. Spray-ul a fost testat pe 70 de adulti cu probleme de socializare, care l-au utilizat timp de o luna in situatii dificile. Dupa utilizarea spray-ului, voluntarii s-au simtit mai putin nelinistiti si au comunicat mai bine cu persoanele din jurul lor. Cercetatorii spun ca produsul ar putea fi utilizat de persoanele care nu reusesc sa se exprime in public, de exemplu inaintea unui discurs. De asemenea, barbatii care nu reusesc sa abordeze femeia care le place din cauza timiditatii ar putea scapa rapid de timiditate. (C.M.)

Ca sa citez o buna prietena... Papusica... busim un dans ? :))

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS