Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Jose Carreras va sta la Marriott, cu obloanele trase

Celebrul tenor va sustine marti un concert, in cadrul galei caritabile Charity Dinner. El va sosi in Romania, astazi, in jurul orei 16.30, s...

Celebrul tenor va sustine marti un concert, in cadrul galei caritabile Charity Dinner. El va sosi in Romania, astazi, in jurul orei 16.30, si va fi cazat la hotelul Marriott. Vedeta va sta in apartamentul prezidential unde a cerut sa aiba umidificator, draperii negre si obloane inchise la fiecare geam, dropsuri pentru gat, iar in cabina de la Palatul Parlamentului, unde va concerta, sa-i fie pus la dispozitie un pian sau o orga, un fierbator electric si prosoape albe. Artistul a mai solicitat ca, pe toata durata spectacolului, cei prezenti sa nu manance si sa nu fumeze. Nimeni nu va avea voie sa se ridice de pe scaun, iar chelnerii vor avea interzis in sala care trebuie sa fie luminata discret si scaunele si scena sa fie de culoare neagra. De asemenea, florile folosite pentru decor nu trebuie sa aiba un miros pregnant. Pentru cei care au platit aproximativ 5.000 de euro pentru o masa la acest dineu de caritate s-ar putea ca pretentiile marelui Carreras sa li se para exagerate. Mihaela Radulescu, Marcel Iures, Andra si Catalin Maruta, Ivan Patzaichin, Gabriela Szabo, Catalin Botezatu sunt doar cateva nume care si-au anuntat participarea la eveniment.
(M.S.)


La Marriott paza e fooarteee buna... prietenii stiu de ce.... ar fi in stare sa te si omoare numai sa nu te apropii de "vedete".

Cat desrpe pretentiile artistului... no comment... nu e buzunarul meu... da totusi...

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS