Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ca sa vezi.....

O jurnalista britanica a fost ciupita de fund in timpul unei interventii in direct Politia din Marea Britanie se afla pe urmele unui barbat ...

O jurnalista britanica a fost ciupita de fund in timpul unei interventii in direct


Politia din Marea Britanie se afla pe urmele unui barbat care a agresat o jurnalista de la postul Channel 4 in timp ce aceasta se afla in direct. Filmuletul a ajuns si pe YouTube si a fost vizionat de aproape 400.000 de utilizatori, relateaza AFP.

Scena s-a petrecut in Oxford, unde Sue Turton avea o interventie in cadrul jurnalului de stiri dintr-o zona afectata de inundatii. Imaginile arata cum un trecator se apropie de jurnalista si o ciupeste de fund, inainte de a se indeparta.

Imperturbabila, Sue Turton isi continua discursul. Ea nu a depus plangere impotriva agresorului, insa politistii s-au autosesizat si il cauta pe individ pentru a-l amenda.

Oamenii legii au primit o copie dupa caseta si spun ca in scurt timpvor pune mana pe barbat. Desi a marturist ca incidentul i s-a parut umilitor, jurnalista britanica nu are niciun fel de pretentie de la agresor. Ea vrea doar ca acesta sa fie pedepsit pentru a da un exemplu.

Sursa: AFP

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS