Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

"Prison Break", la Pro TV 20 Aug 2007 Prison Break, serial cu doua nominalizari la Premiile Globul de Aur in 2006, va debuta in ...

"Prison Break", la Pro TV
20 Aug 2007

Prison Break, serial cu doua nominalizari la Premiile Globul de Aur in 2006, va debuta in aceasta toamna la Pro TV, in exclusivitate pentru Romania. Potrivit oficialilor PRO Tv, din septembrie, telespectatorii vor putea viziona, in fiecare saptamina, un episod din Prison Break.

Considerat cel mai de succes proiect al momentului, Prison Break a castigat in 2006 al premiului People’s Choice pentru cel mai bun serial si are la activ doua nominalizari la Premiile Globul de Aur in 2006 – pentru cel mai bun serial de televiziune si cel mai bun actor.

Ca multe alte seriale de succes din SUA, Prison Break este deja cunoscut in Romania deoarece inregistrari ilegale ale serialului sunt diponibile pe internet la cateva ore dupa difuzarea unui episod in America. Astfel, pe forumurile romanesti dedicate acestui serial se discuta deja despre sezonul 3, care este programat sa inceapa in SUA in aceasta toamna.

Michael Scofield, interpretat de actorul Wentworth Miller, insceneaza jaful unei banci pentru a ajunge in aceeasi inchisoare in care se afla fratele sau mai mare, Lincoln Burrows (Dominic Purcell). Condamnat la inchisoare pe viata pentru o crima pe care nu a comis-o, Lincoln isi asteapta executia in penitenciarul Fox River. Michael insa pune in aplicare, pas cu pas, un plan elaborat de evadare fratele sau. Povestea se complica atunci cind intervin conspiratiile guvernamentale.

Pentru mai multe detalii despre serialul Prison Break si despre ce surprize va asteapta, puteti vizita pagina Prison Break.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS