Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Rihanna nu pozeaza goala de frica mamei

Si-a obisnuit fanii cu videoclipuri incendiare in care isi dezgoleste trupul cu generozitate, insa sustine ca nu ar fi in stare sa pozeze co...


Si-a obisnuit fanii cu videoclipuri incendiare in care isi dezgoleste trupul cu generozitate, insa sustine ca nu ar fi in stare sa pozeze complet goala. Cantareata Rihanna a declarat pentru FHM ca nu va accepta sa-si arate corpul indiferent de suma pe care ar primi-o.

“Nu am decat 19 ani, iar mama cred ca m-ar omori daca as poza goala”, sustine apetisanta artista. In plus se pare ca nici iubitul sau, Josh Hartnett nu ar fi foarte incantata sa o descopere in paginile unei reviste pentru adulti.

“Josh vrea sa aiba o prietena dulce si inocenta pe care sa o poata prezenta parintilor. Daca Rihanna ar decide sa pozeze nud, asta i-ar distruge imaginea pe care si-a creat-o iubitul sau”, a declarat o prietena a cantaretei.

Rihanna vrea insa sa fie considerata o vedeta sexy, asa ca fanii sai pot sta linistiti. O vor putea admira si in continuare in tinute hot.

Sursa: Romantica

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS