Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Televiziune digitala prin cablu de la CANALS !!

Ceea ce parea imposibil s-a transformat in realitate, CANAL S Constanta, firma de servicii cablu tv, internet si telefonie,care mananca nerv...

Ceea ce parea imposibil s-a transformat in realitate, CANAL S Constanta, firma de servicii cablu tv, internet si telefonie,care mananca nervii multor abonati, vine cu o oferta in trend cu evolutia mai marilor de la UPC/RCS (care detin si platformele digitale Focus Sat si DigiTV). Televiziunea digitala prin cablu, este noutatea menita sa satisfaca nevoia clientilor de a avea o oferta de programe tv mai bogata si o calitate a semnalului programelor mai buna.

Incepand de luna aceasta in casierii veti gasi pliante cu oferta de conectare care cuprinde mai mullte pachete de programe. Tot ce trebuie sa faceti este sa alegeti unul din pachetele Film (care curpinde HBO, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2) sau Adult (doua canale erotice), al carui cost lunar este de 4.2 euro/luna(fara tva) si primiti gratis celelate canale tv (in total peste 100). Noutatile de canele sunt evident : TV 1000, Viasat History, Explorer, Axn Crime, AXN Sci-Fi, toate canalele Discovery s.a.

Receptorul il primiti gratuit.Daca aveti 2 televizoare, al doilea receptor se cumpara. Puteti opta insa sa ramaneti cu abonamentul vechi (28.5 ron) in cazul in care aveti mai multe televizoare.

Detaliile nu au fist afisate pe site, insa obtineti in casieriile din Constanta, Navodari, Ovidiu, Lumina, Corbu, Palazu.

Vezi si Modificare grila de programe Canal S

2 comentarii

 1. Este una dintre cele mai mari tepe!!!
  Receiver-ul nu asigurp cea mai buna calitate a imaginii.
  De exemplu eu am montat un receiver la un televizor iar la al doi-lea televizor am montat cablu direct; cel cu cablu direct vede clar iar cel cu receiver nu vede deloc (cel putin in momentul in care redactez comentariul).

  RăspundețiȘtergere
 2. Folosesc de 2 luni serviciul si functioneaza ok... In momentul publicari stirii serviciul era in curs de implementare. Desigur a trebuit sa intreb serios timp de o luna daca serviciul e functional, in urma comentariului. Nu exista nici o problema la calitatea imaginii. Ceea ce probabil spui mai jos este faptul ca tu incerci sa vezi programele de pe cablu prin reciever, ceea ce este posibil.. intre timp banuiesc ca te-ai dumirit ca de fapt trebuia sa schimbi de pe telecomanda pe STB, adica ca si cum ai instalat un DVD la tv.

  In afara de faptul ca nu merg vreo 10 canale (din 102) care sunt in analog si pe care le poti vedea daca tregi pe cablu normal, totul e ok !

  RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS