Faimosul critic de moda Mr. Blackwell le-a desemnat pe britanicele Victoria Beckham si Amy Winehouse in fruntea celei de a 48-a liste a celor mai prost imbracate vedete, informeaza AFP.

TOP - In clasament, sotia fotbalistului David Beckham este criticata pentru fustele extrem de scurte care sunt "mini-monstruozitati". Interesant este ca, in urma cu un deceniu, Mr. Blackwell le-a numit pe componentele formatiei Spice Girls atrocitati ale modei.

Topul le mai include pe Mary Kate Olsen, Fergie, Kelly Clarkson, Eva Green, Avril Lavigne, Jessica Simpson, Lindsay Lohan si Alison Arngrim. Mr. Blackwell nu a pomenit nimic despre Britney Spears, care figura pe primul loc in topurile celor mai prost imbracate vedete in 2006 si 2007. "Cred ca nu este corect sa fac remarci la ora actuala, in timp ce viata sa este atat de intoarsa pe dos. Sper ca 2008 va fi un an mai bun pentru ea", a spus Mr. Blackwell. Pentru a nu-si face dusmani, criticul de moda a realizat si un top al celor mai "fabuloase" zece staruri.

Printre acestea se numara Angelina Jolie, Helen Mirren, Nicole Kidman si Cate Blanchett, dar si Katie Holmes.

Compact