Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

CNA incepe anul cu amenzi

In prima sedinta din 2008, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a trimis scrisori de atentionare posturilor Antena 1, Prima TV si Pro...

In prima sedinta din 2008, Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a trimis scrisori de atentionare posturilor Antena 1, Prima TV si Pro TV si o somatie catre Kanal D, potrivit Mediafax.

Kanal D a primit o somatie pentru ca, in cadrul stirilor difuzate pe 29 decembrie, au fost prezentate produse dintr-un sex shop. Membrii forului au explicat ca postul a incalcat doua articole din Codul de reglementare al continutului audiovizual, potrivit carora „programele de stiri si de actualitati se supun cerintelor de protectie a copiilor si vizionarii in familie” si „subiectele sau evenimentele cu teme sexuale pot fi prezentate inainte de ora 22.00 numai in situatia in care imaginile si comentariile care le insotesc nu afecteaza copiii”.

In aceeasi sedinta, Consiliul a hotarat sa trimita scrisori de atentionare posturilor Antena 1, Prima TV si Pro TV, pentru difuzarea unor imagini violente in cadrul jurnalelor de stiri din data de 2 ianuarie.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS