Din Scotia, Marius Niculae si-a aratat uimirea fata de avalansa de declaratii aduse la adresa sa de catre Margareta Irimia, mama celor doua fete, Monica si Gabriela, care formeaza trupa Cheeky Girls. Aceasta a raspuns ieri extrem de acid afirmatiei fotbalistului, conform careia face o imagine mai buna Romaniei decat fetele de la Cheeky Girls.

'Intai as vrea sa precizez ca interviul pe care l-am dat ziaristilor din Scotia a fost rastalmacit. Am fost intrebat de romanii faimosi din Marea Britanie si, pe langa Adrian Mutu si Dan Petrescu, am mentionat si trupa Cheeky Girls. In nici un caz nu am spus ca eu sunt mai tare decat aceste fete', a marturisit Marius Niculae pentru ziarul Libertatea.

Fotbalistul spune ca a ramas socat de declaratiile Margaretei Irimia. 'Nu vreau sa ma cobor la mintea ei. Imi dau seama ce fel de om este dupa felul in care s-a exprimat. Ma mir cum de nu le e rusine sa faca astfel de declaratii. Cheeky Girls ar trebui sa se bucure ca in afara de ele mai exista romani in Marea Britanie care vin la munca cinstita, si nu la furt. Cu totii incercam sa reparam imaginea Romaniei in Europa. Eu n-am venit in Scotia pentru distractie, am venit sa joc si sa reprezint cat mai bine fotbalul romanesc. In fine, am treburi mai importante decat sa stau sa le raspund tuturor', a mai spus 'Sageata'.