Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Lindsay Lohan va lucra la morgă

Actriţa americană Lindsay Lohan va lucra la morgă, în cadrul orelor de serviciu în folosul comunităţii la care a fost condamnată pentru cond...


Actriţa americană Lindsay Lohan va lucra la morgă, în cadrul orelor de serviciu în folosul comunităţii la care a fost condamnată pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise şi a alcoolului, potrivit biroului şerifului oraşului Los Angeles, informează BBC.

Pe 23 august 2007, Lindsay Lohan, în vârstă de 21 de ani, care trebuia să răspundă la şapte capete de acuzare pentru conducere sub influenţa substanţelor interzise, a încheiat un acord cu justiţia care i-a permis să evite un proces dificil, dar care i-a adus o pedeapsă de o zi în închisoare şi trei ani de libertate condiţionată, redă Mediafax după sursa citată.

În noiembrie, ea a reuşit performanţa de a executa 84 de minute din cele 24 de ore de închisoare la care a fost condamnată şi şi-a continuat pedeapsa cu două luni petrecute la o clinică de dezintoxicare.

Însă i-au mai rămas 10 ore de muncă în serviciul comunităţii, pe care le va petrece macabru alături de morţii adunaţi la morga din centrul medical din Los Angeles.
Click

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS