Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Madonna, cea mai bogata cantareata

Madonna este cea mai instarita cantareata din lume, dintre toate femeile care activeaza in industria muzicii, potrivit clasamentului realiza...

Madonna este cea mai instarita cantareata din lume, dintre toate femeile care activeaza in industria muzicii, potrivit clasamentului realizat de revista "Forbes".

Profit - Madonna are cu ce se mandri si la 49 de ani: a fost nominalizata la Premiile Grammy si a castigat 72 de milioane de dolari in perioada iunie 2006 - iunie 2007. Ulti-mul sau turneu mondial, pentru promovarea albumului "Confessions on a Dance Floor", a fost desemnat cea mai profitabila serie de concerte organizata de o cantareata.

Diva americana este urmata in clasament de actrita si cantareata Barbra Streisand, care s-a situat pe pozitia a doua a topului realizat de publicatia "Forbes". Streisand, aflata la 65 de ani, este cea mai in varsta dintre cantaretele incluse in top. Vedeta a castigat 60 de milioane de dolari in timpul primului sau turneu de la anuntul retragerii de pe scena, in 2000. Locul trei a fost ocupat de cantareata canadiana Celine Dion. Aceasta a castigat 45 de milioane de dolari din seria de concerte sustinute la Caesars Palace, Las Vegas, care s-a incheiat in decembrie.

Detinatoare a unui premiu Grammy, Shakira s-a situat pe pozitia a patra, cu 38 de milioane de dolari. Ea este urmata de Beyonce, fosta membra a trupei Destiny's Child, care a castigat 27 de milioane de dolari.

Sursa: Compact

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS