Madonna este cea mai instarita cantareata din lume, dintre toate femeile care activeaza in industria muzicii, potrivit clasamentului realizat de revista "Forbes".

Profit - Madonna are cu ce se mandri si la 49 de ani: a fost nominalizata la Premiile Grammy si a castigat 72 de milioane de dolari in perioada iunie 2006 - iunie 2007. Ulti-mul sau turneu mondial, pentru promovarea albumului "Confessions on a Dance Floor", a fost desemnat cea mai profitabila serie de concerte organizata de o cantareata.

Diva americana este urmata in clasament de actrita si cantareata Barbra Streisand, care s-a situat pe pozitia a doua a topului realizat de publicatia "Forbes". Streisand, aflata la 65 de ani, este cea mai in varsta dintre cantaretele incluse in top. Vedeta a castigat 60 de milioane de dolari in timpul primului sau turneu de la anuntul retragerii de pe scena, in 2000. Locul trei a fost ocupat de cantareata canadiana Celine Dion. Aceasta a castigat 45 de milioane de dolari din seria de concerte sustinute la Caesars Palace, Las Vegas, care s-a incheiat in decembrie.

Detinatoare a unui premiu Grammy, Shakira s-a situat pe pozitia a patra, cu 38 de milioane de dolari. Ea este urmata de Beyonce, fosta membra a trupei Destiny's Child, care a castigat 27 de milioane de dolari.

Sursa: Compact