Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

'Primul sarut a fost in clip'

Vedeta PRO TV Laura Cosoi a acceptat, in premiera, sa vorbeasca despre relatia pe care o traieste de cateva luni cu Smiley de la Simplu. Cei...

Vedeta PRO TV Laura Cosoi a acceptat, in premiera, sa vorbeasca despre relatia pe care o traieste de cateva luni cu Smiley de la Simplu. Cei doi sunt parteneri in serialul 'Cu un pas inainte', iubiti in videoclip si si-au transferat si idila in viata reala.

Libertatea: Cum a inceput relatia ta cu Smiley, avand in vedere ca amandoi erati atunci implicati in relatii serioase?
Laura Cosoi: Pe Andrei l-am cunoscut acum 8 luni, cand am inceput filmarile pentru serialul 'Cu un pas inainte'. Ne petreceam foarte mult timp impreuna si ne simteam bine unul in compania celuilalt. Luam masa in pauza de pranz, radeam si vorbeam despre orice. Asa s-a legat o prietenie foarte frumoasa care s-a transformat intr-o poveste de dragoste cam la o luna dupa filmarea videoclipului piesei 'In lipsa ta'. Practic primul sarut a fost in clip.

Cum v-ati indragostit, cine a facut primul pas?

Ne-am indragostit in timp. La inceput nu ne-am dat seama fiind atat de buni prieteni ca de fapt exista ceva sentimente profunde. Dar cu timpul am realizat si el a facut primul pas spre mine.

Ce iti place cel mai mult la Smiley? Ce te atrage la el?

Sunt foarte multe... unul dintre ele e faptul ca radem foarte mult impreuna!


Articol complet in Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS