Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Heidi Klum vrea sa o ajute pe Britney

Heidi Klum vrea sa o ajute pe Britney Spears. Modelul in varsta de 34 de ani a declarat ca si-ar deschide usile casei sale pentru cantareata...

Heidi Klum vrea sa o ajute pe Britney Spears. Modelul in varsta de 34 de ani a declarat ca si-ar deschide usile casei sale pentru cantareata pop pentru ca aceasta sa isi refaca viata.

"Poate sa ma sune si sa stea cu noi in casa noastra pentru cateva luni", a spus Klum, mama a trei copii casatorita cu cantaretul Seal si care locuieste in Beverly Hills. "O voi ajuta sa isi revina".

"imi pare rau cand cineva asa de tinar deviaza asa de mult de la drumul sau". Heidi, care a dat un interviu pentru postal german ARD, a spus ca Britney a trait o viata extrem de salbatica.

Dupa 2 ani de zile in care Britney a fost internata de doua ori in spitale de recuperare, dupa ce a pierdut custodia copiilor sai, Britney a mai fost declarata de un judecator incapababila sa aiba grija de ea iar averea sa estimata la peste 100 de milioane de dolari a intrat in grija tatalui sau.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS