Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Antena 3 e idioata...

Vorbeam zilele trecute de site-ul Antena 3 pe care il laudam ca e ok, dar doar din punct de vedere grafic. Vreau sa fac referire putin la vr...

Vorbeam zilele trecute de site-ul Antena 3 pe care il laudam ca e ok, dar doar din punct de vedere grafic.

Vreau sa fac referire putin la vremea de afara. Luni cand in nord oamenii dardaiau de frig iar pe aici batea vantul si erau cu 10 grade mai putin, Antena3.ro ne servea niste temperaturi demne de facut plaja.

Vizitand ieri site-ul lor am citit o stire care nu putea fi mai idioata. Conform marilor specialisti de la Antena 3, se pare ca din cauza experimentului LHC de la Geneva e vremea asa rece in Romania. Cica tot din cauza experimentului au avut loc cutremure in Asia si in SUA un Uragan. Daca nu stiam pe ce site sunt, as fi zis ca citesc un artiocl de pe Times.ro, dar eram pe Antena 3.ro si nu reuseam sa inteleg logica articolului, mai cu seama pe ce se baza autorul cand facea asemenea afirmatii. Nici eu nu am inteles nici ceilalti vizitatori, care se amuzau printre altele pe seama articolului.

Un comentariu

  1. atita tam tam se fac toate posturile despre vinatoarea de la balc.veniti sa stati aicea un an de zile si o sa va schimbati parerea complect.si daca sar inpusca 500 de mistreti nu ar fi mult fiindca ele se inmultesc mereu si numai noi din zona stim cite pagube fac mistretii pe aicea.si padurea despre care este vorba este ingradita asa ca acolo nici nu intra mistreti deafara si nici nu ies.mai bine sar ocupa cei ce seocupa de vinatoarea lu dm. tiriac cu hotiile din banii publici la nivel de guvern si senat.

    RăspundețiȘtergere

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS