Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Banele, nu te incomodeaza ?

Rad de nu mai pot de un articol din Click. Daca mai tineti voi minte, vara trecuta Laura Andresan, profa de sex :)), facea un clasament al c...

Rad de nu mai pot de un articol din Click. Daca mai tineti voi minte, vara trecuta Laura Andresan, profa de sex :)), facea un clasament al celor mai buni barbati la pat. Si povestea ea cu amanunt cum a facut sex cu x si y fotbalist, de...

Si pentru ca le-au scazut vanzarile, Click apeleaza la o noua parasuta, oups.. scuzati-ma expresia. Cica o actrita , mai manelista de fel, ar fi facut sex cu o mie de barbati, si acum e dornica sa ne impartaseasca topul celor mai dotati barbati care au .....to (cuvantul il gasiti singuri).

Cel mai tare a strigat de placere la nimeni altul decat Baaaneeel Nicolita care printr-o singura aruncare de ochi face 25 de cm. Cica dotati mai sunt si Fizz sau Liviu Guta. Tot actrita ne mai marturiseste ca Florin chiar are Salam :))

Intrebat daca nu il incomodeaza cand alearga la meciuri, Banel a declarat in exclusivitate ca atunci cand vrea sa se "calmeze", se gandeste la autogolul dat in Liga Campionilor.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS