Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

In sfarsit...Eurovision semi corect...

Dupa scandaluri unul dupa altul, EBU a luat decizia pe care multi o asteptam. S-a terminat cu votul geo-politic la Eurovision. De fapt e doa...


Dupa scandaluri unul dupa altul, EBU a luat decizia pe care multi o asteptam. S-a terminat cu votul geo-politic la Eurovision. De fapt e doar pe jumatate, caci telespectatorii din intreaga Europa vor avea in continuare dreptul de a vota, insa decizia lor va conta doar pe jumatate.

Incepand cu editia din 2009 ce se va desfasura in Rusia, castigatorul Eurovisionului va fi ales cu ajutorul unui juriu de specialitate dar si al publicului, sistem folosit de altfel si in Romania in semifinalele si finala pentru alegerea reprezentantului ce va reprezenta tara la finala internationala.

Decizia este una asteptata de ceva timp incoace de catre reprezentatii tarilor participante care nu sunt deloc de acord cu votul geopolitic.

Regula se va aplica doar in finala, caci in semifinale regulamentul ramane acelasi ca si la utlima editie, publicul telespectator avand posibilitatea sa isi voteze favoritii.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS