Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Jumatate de victorie...

Nu prea vreau sa mai vorbesc de echipa nationala pentru ca in ultima vreme imi lasa numai gusturi amare. Sambata, la intoarcerea din Bucures...


Nu prea vreau sa mai vorbesc de echipa nationala pentru ca in ultima vreme imi lasa numai gusturi amare. Sambata, la intoarcerea din Bucuresti, ne cam grabeam sa prindem meciul. Nu mai sunt asa de microbist dar de pe autostrada si pana la Cernavoda am intalnit cateva masini care se indreptau spre meci. Comerciantii din judetul Constanta nu sunt prosti deloc, au simtit miros de afacere si au actionat ca atare. Primirea suporterilor nationalei a fost frumoasa, cu steaguri ale nationalei, desigur de vanzare.

Ajuns acasa, am asteptat meciul, transmis de Antena 1, care in afara de faptul ca si-a dat seama dupa 5 minute ca in echipa Franteti lipseste un jucator si care a profitat de audienta meciului sa faca reclama la greu postului Radio ZU si sa ne omoare cu un concurs de SMS-uri.

Am reusit sa vad prima repriza, in care am vazut doua goluri date din senin de romani. La golul lui Petre din minutul 6 am reactionat cu bucurie insa la cel de-al doilea al lui Goian nu am avut reactie. Mi se parea incredibil ca in minutul 17 aveam 2-0 si ca Dorin Goian a ramas nemarcat si a trimis mingea in poarta francezilor, pe linia careia se aflau trei jucatori.

A venit si golul de 2-1 si din acel moment mi-am dat seama ca o sa asist din nou la o reeditare a meciului cu Bulgaria, disputat tot la Constanta. Dimineata am aflat, aveam dreptate, s-a terminat 2-2, dar ma asteptam chiar si sa fi pierdut cu 3-2, pentru ca noi ca ai nostrii fotbalisti au o mentalitate care ma scoate din sarite.

In momentul de fata clasamentul grupei noastre arata surprinzator: 1. Serbia 6p, 2. Lituania 6p, 3. Austria 4p, 4. Franta 4p, 5. Romania 4p, 6. Feroe 1p.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS