Actrita americana Linsday Lohan are din nou probleme... de comportament. Aceasta a dat din nou cu bata in balta facandu-se de ras.

Artista semnase un contract pentru a aparea in sase episoade din serialul "Ugly Betty" dar se pare ca aparitia ei a fost scurtata cu cateva ore. De ce ? Surse spun ca a creat probleme distrugand putin platoul de filmare.

New York Post citeaza niste surse din productia serialului care spun ca Lohan s-a prezentat pe platoul de filmare cu un anturaj dubios, fumand, si a lasat cabina ei intr-o stare oribila, asa de rea incat a trebuit sa fie vopsita din nou. De asemenea mai exista o scena din serial in care America ar fi trebuit sa ii dea pantalonii jos lui Linsday... si surpriza... Linsday nu purta lenjerie intima.

Varianta reprezentantilor lui Lohan spune ca de fapt Linsday poarta mereu lenjerie dar ca America a luat-o prin surprindere si Lohan a fost asa de rusinata incat a inceput sa planga. In legatura cu cabina distrusa reprezentatii spun ca aceasta cabina mai este folosita si de alta echipa de filmare, iar "anturajul" cu care a venit era formata dintr-un prieten, managerul, asistenta, prietena Samantha si publicistul ei", doar atat :))

Rezultatul comportamentului ei ? Din sase episoade in care trebuia sa apara au ramas doar patru, reprezentatii serialului Ugly Betty incercand sa fie amabili declarand ca participarea ei in serial a fost frumoasa...