Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Maruta afirma... 3 Sud-est infirma...

O stire importanta apare pe site-ul Protv.ro, aceea conform careia 3 Sud-Est se desparte. Afirmatia a fost facuta in cadrul emisiunii Happy ...


O stire importanta apare pe site-ul Protv.ro, aceea conform careia 3 Sud-Est se desparte. Afirmatia a fost facuta in cadrul emisiunii Happy Hour de catre Catalin Maruta, care anunta ca desi promisesera un nou album in primvara lui 2008, Mihai, Laurentiu si Viorel s-au decis sa nu il mai lanseze.

Mai mult, Laurentiu se pregateste sa lanseze un album solo. Cu toate astea, contactati telefonic de reprezentanti din presa, baietii spun ca nu este adevarat. Ei au in continuare multe concerte de sustinut si faptul ca Laurentiu va lansa un album solo nu ii deranjeaza foarte tare pe ceilalti doi colegi.

Mihai a recunoscut intr-o declaratie pentru Click ca e adevarat ca intre ei au mai existat si certuri: “Nu ştiu de ce a zis Măruţă că ne despărţim. În orice trupă mai există certuri, nu facem noi excepţie. Şi, când va fi să fie, vom face noi anunţul. Oricum, avem programate o grămadă de concerte!”.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS