Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Atentie pica amenzile

Trebuie sa recunosc ca azi am avut o mancarime in fundulet, mai precis la buzunarel. Am luat 100 C de la Campusul Universitar pentru a ajung...

Trebuie sa recunosc ca azi am avut o mancarime in fundulet, mai precis la buzunarel. Am luat 100 C de la Campusul Universitar pentru a ajunge pentru o ora la Carrefour. Din "neatentie" am capsat un bilet pe care il mai capsasem dar care nu se cunostea aproape deloc ca mai fusese folosit. Ochiul vigilent al unei controloare m-a costat o amenda RATC, prima din viata mea, de 50 lei. Mi s-a dat o chitanta spunandu-mi ca tine loc de abonament pentru o zi pe toate liniile RATC.

Am luat de buna informatia si am urcat intr-un 100 cu destinatia Tomis 3, evident fara sa capsez bilet. La nici o statie un grup de liceeni, de-ai mei din Lumina, s-au urcat in spate facandu-ma aproape invizibil. Spre ghinionul lor, din nou control. Victime doua fete. Ajuns la destinatie incercam sa cobor pe ultima usa fara sa fiu nevoit sa dau explicatii. Nu am reusit, caci ultima usa nu s-a deschis,am trecut frumusel de controloare fara sa le bag in seama si am coborat pe usa din mijloc.

Sfatul meu: luati-va bilet, chiar daca e pentru o statie sau doua.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS