Se pare ca anul asta e primul in care cei de la Cosmote se pot "plange" ca reteaua a fost suprasolicitata intr-un asemea hal incat trimiterea unui sms a insemnat ore de asteptare.

Trebuie sa recunosc ca sunt una din acele persoane care s-a dus la Cosmote inainte ca acestia sa sparga piata cu ofertele lor de minute. In ciuda faptului ca toata familia era la Vodafone, eu m-am dus la Cosmote (telefon gratis si tarife mai scazute). Dupa ce mi-a expirat contractul mi l-am reinnoit, mi-am luat un telefon mai performant si am primit si prima oferta cu sute minute si sms-uri in retea sau 30 de minute nationale bonus. Ce-i drept platesc mai mult acum pe abonament decat cel care isi face azi acelasi abonament ca mine.

Cu timpul am reusit sa imi mut toti membrii familiei pe Cosmote si sa ii conving ca e mult mai convenabil. Apoi s-au mutat si prietenii, care si ei si-au convins rudele, si uite asa Cosmote rules. Numai ca mandria asta ca suntem intr-o retea din ce in ce mai populara ne-a provocat nervi de sarbatori. Cu siguranta toti cei ce au sute de sms-uri incluse in abonament au preferat sa le trimita in loc sa sune. Mesajele de "Craciun fericit" nu au putut fi trimise decat dupa vreo 24 de ore , mai precis in seara primei zile de craciun, nici de cum in ajun. Caci reteaua nu a mai putut suporta si in loc sa primim mesajul "Trimis" am primit mesajul "Mesajul nu poate fi trimis. Reincercati ?". Am tot reincercat, pana ne-am dat batuti pentru o seara.

Scenariul s-a repetat si in seara de revelion, numai ca "pana" a durat "doar" cateva ore, caci abia pe la 3 dimineata am reusit sa trimit un sms, si apoi dupa cateva minute si pe celelalte.

Asadar, prima data cand ma plang ca ceva nu merge la Cosmote. Astept in continuare niste abonamente mai rezonabile la serviciul Internet si Date, pe care ceilalti operatori l-au configurat in asa fel incat sa fie destul de atractiv.