Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Ilive is back or not

Dupa 2 saptamani in care serviciul ILIVE a fost down, utlizatorii acestui serviciu au motive sa se linisteasca, serviciul a fost repus in fu...

Dupa 2 saptamani in care serviciul ILIVE a fost down, utlizatorii acestui serviciu au motive sa se linisteasca, serviciul a fost repus in functiune.

Pentru cei ce nu stiau, Ilive este o platforma de gazduire gratuit oferit de Cobalt IT, cei care detin si serviciul ILINK. Este cu siguranta unul din cele mai bune servicii gratuite de pe piata oferind celor ce vor sa isi gazduiasca un site, 1GB spatiu, trafic nelimitat, subdoemnii, mail si chiar posibilitatea gazduirii unui domeniu cumparat pe serverele ILIVE.

Pentru cei ce viziteaza regulat blogul, au vazut ca MusicTop, noul meu proiect personal, nu a functionat, motivul fiind ca si el este gazduit pe platforma Ilive. Astfel timp de 2 saptamani, topul 20, pe care il realizez de un an de zile nu a fost postat.. promit sa revin saptamana asta...imediat ce serviciul va fi 100% disponibil... deocamdata mai existand inca unele erori !

Asadar www.musictop.tk is back or not !

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS