Acasa TV a anunta continuarea "marelui" succes al pseudo telenovelei Regina. In rolul principal a fost aleasa Magda Ciumac care a avut un rol exceptional in filmul "Rapirea din serai", adaptare dupa celebrul "Bodyguard" (sau "Strajerul" cum l-au tradus moldovenii).

Filmul "Rapirea din serai" a fost transmis pe postul de televiziune premiat cu premiul "Remy", OTV, pe parcursul a sase seri si a fost urmarit cu sufletul la gura de milioane de romani. Deznodamantul a avut loc aseara cand intr-o dramatizare senzationala, actrita Magda Ciumac a aparut sleita de forte aruncata pe o strada din judetul ilfov.

Maiestria regizorului Dan Diaconescu a fost senzationala, acesta a reusit sa puna in scena un scenariu de milioane. Dupa ce a fost rapita de bodyguardul ei, ca in filme, Magda a fost aruncata legata cu scoci ... :)) in poarta unei femei. Scenele in care Magda Ciumac aparea sleita de puteri au sensibilizat publicul spectator pana la lacrimi. Actrita din rolul principal a trecut prin chinuri groaznice, a fost legata, tinuta in pat si a mancat decat doua mere in cele 10 zile in care a fost rapita de fostul sot.

Pentru rolul ei din filmul "Rapirea din serai", actrita Magda Ciumac are mari sanse sa fie nominalizata la premiile "Coţcar". De altfel ea a fost remarcata si de cei de la postul ACASA care i-au propus imediat sa fie actrita in continuare televonelei Regina. Se pare ca noua telenovela se va numi "Printesa" iar subiectul principal va fi lupta unei mame impotriva sotului ei pentru custodia copilului.

N.A: Articolul de fata este un pamflet...