Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Buzdugan amendat pentru ca a facut o farsa unui gay

Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, sa amendeze cu 5.000 de lei Radio ZU, care a difuzat în emisiunea “Morning ZU” d...


Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, marti, sa amendeze cu 5.000 de lei Radio ZU, care a difuzat în emisiunea “Morning ZU” din 21 ianuarie o farsa care a continut “un limbaj vulgar”. In editia respectiva, Daniel Buzdugan a facut o farsa care a continut un limbaj nepotrivit intervalului de difuzare a programului, 7.00 - 10.00. La radio, Buzdugan a explicat ca a gasit un site de anunturi gay si a sunat un barbat din Blaj, spunându-i ca a vazut anuntul postat de acesta pe site-ul respectiv.

Potrivit CNA, limbajul folosit de barbatul din Blaj a fost “vulgar” si nepotrivit pentru ora la care era difuzat, încalcând legislatia audiovizuala cu privire la protectia minorilor. În aceste condiţii, CNA a decis sa amendeze cu 5.000 de lei Radio ZU, pentru încalcarea art. 39, alin. 2 din Legea audiovizualului, conform caruia “difuzarea în cadrul serviciilor de programe de televiziune si de radiodifuziune a programelor care pot afecta dezvoltarea fizica, mentala sau morala a minorilor se poate face numai daca, prin alegerea intervalului orar de difuzare ori datorita mijloacelor tehnice necesare receptiei, minorii nu au acces audio sau video la programele respective”.

Sursa: Gardianul

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS