Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

"Marii castigatori" ai Zmeurei de Aur

Daca pentru cei mai multi iubitori de film cel mai asteptat moment al anului este gala de decernare a Premiilor Oscar, unde sunt omagiati ce...


Daca pentru cei mai multi iubitori de film cel mai asteptat moment al anului este gala de decernare a Premiilor Oscar, unde sunt omagiati cei mai buni actori din anul ce a trecut, pentru unii actori unul din cel mai rau lucru care se poate intampla e acela de a fi nominalizat la "Premiile Zmeua de Aur", varianta opusa a Oscarurilor care "omagiaza" cele mai proaste prestatii din anul trecut.

Actorii Paris Hilton și Mike Myers sunt „campionii” ediției din acest an a premiilor Zmeura de Aur, adjudecându-și câte trei din cele mai importante „trofee”. Dacă filmul „The Love Guru”, regizat și interpretat de Myers, a fost desemnat Cel mai prost film al anului 2008, nici nume grele ca Pierce Brosnan și Steven Spielberg nu au scăpat de „zmeurici”, ei fiind „recompensați” pentru ultimele lor producții.

„Marea câștigătoare” a acestei ediții poate fi socotită starleta „de mucava” Paris Hilton, moștenitoarea imensului lanț hotelier Hilton, care și-a adjudecat nu mai puțin de trei dintre cele mai importante „Zmeurici”: pentru Cea mai slabă prestație feminină într-un rol principal, în filmul „The Hottie and the Nottie”, dar și pentru Cea mai slabă prestație feminină într-un rol secundar, în alt film, „Repo: The Genetic Opera”, precum și pentru cel mai nepotrivit cuplu de pe marile ecrane, format, fie împreună cu Christine Lakin, fie împreună cu Joel David Moore, în același „The Hottie and the Nottie”.

Un alt „învingător” al acestei ediții este Mike Myers, un obișnuit al acestor „distincții”, al cărui film, ”The Love Guru”, despre un jucător de hochei care urmează sfaturile unui guru, a fost premiat pentru Cel mai prost film, Cea mai slabă prestație masculină într-un rol principal (Mike Myers) și Cel mai slab scenariu.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS