Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

KYLE XY anulat de ABC

Primul serial original al postului ABC Family a fost anulat anunta diverse site-uri astazi. Dupa trei sezoane in care a fost cap de afis al ...


Primul serial original al postului ABC Family a fost anulat anunta diverse site-uri astazi. Dupa trei sezoane in care a fost cap de afis al postului, oficialii ABC au luat decizia de a numai filma inca un nou sezon din acest serial sci-fi dedicat tinerilor.

Stirea a aparut mai intai pe site-ul EW.com acolo unde se spune ca ratingurile in scadere ale serialului au dus la decizia de a nu se mai filma un nou sezon. KYLE XY a fost prima productie a postului in colaborare cu Disney ceea ce a facut ca aceasta productie sa fie una promitatoare. Dar acum ABC Family are deja in rulare doua noi seriale care se bucura de un mare succes precum The Secret Life of the American Teenager.

Sezonul al treilea din KYLE XY se afla deja in difuzare, din cele 10 episoade programate au fost difuzate deja 4 episoade.

Decizia de a anula acest serial a adus insa noi episoade pentru altele, insa la fel ca si pana acum fanii s-au aratat nemultumiti de aceasta decizie.

In Romania serialul a fost difuzat de postul Kanal D care a difuzat primul sezon si 10 episoade din sezonul 2.

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS