Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Postul Acasă pregăteşte o telenovelă de epocă

Prima telenovelă românească de epocă se pregăteşte la Acasă TV. Cu investiţii duble faţă de producţiile din anii precedenţi, serialul va urm...

Prima telenovelă românească de epocă se pregăteşte la Acasă TV. Cu investiţii duble faţă de producţiile din anii precedenţi, serialul va urmări o poveste desfăşurată cu o sută de ani în urmă, în România şi urmează a fi difuzat în acest an.

Ruxandra Ion, Managing Director Promance International, a făcut anunţul despre noua producţie în cadrul videochat- ului de pe siteul www.acasatv.ro. “Ne pregătim să facem primul mare produs de epocă realizat vreodată de o televiziune din România. Ne ducem cu aproximativ 100 de ani în urmă în istoria României, vă vom prezenta o poveste bazată pe un scenariu aşa cum v-am obişnuit, 100% românesc... şi gata. Nu pot să zic mai multe”.

Inspirată din istoria României

Compania Promance are deja la activ producţii de succes, printre care “Inimă de ţigan” şi “Regina”. Tot de pe chat, dar cel al PRO TV, veţi putea afla azi, chiar de la Iulia Vântur, care sunt vedetele noii ediţii a emisiunii “Dansez pentru tine”.

Libertatea

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS