Page Nav

HIDE

GRID STYLE

GRID_STYLE

Articole recente:

latest

Ads Place

Gossip Girl aduce bârfa la Pro Tv

Serialul Gossip Girl: Intrigi la New York va fi difuzat de Pro Tv începând de sâmbătă, 21 martie, de la 13:15 Gossip Girl: Intrigi la New Yo...

Serialul Gossip Girl: Intrigi la New York va fi difuzat de Pro Tv începând de sâmbătă, 21 martie, de la 13:15

Gossip Girl: Intrigi la New York surprinde viaţa unor tineri nu doar foarte frumoşi, ci şi putred de bogaţi din Upper East Side, luxosul cartier al metropolei americane New York. Conflictele, gelozia, intrigile amoroase şi dezamăgirile sentimentale nu-i ocolesc nici pe aceşti tineri care poartă hainele unor designeri renumiţi, merg la petreceri fabuloase şi n-au grija zilei de mâine.

Creat de Josh Schwartz, "părintele producţiei Rebel în California", şi bazat pe bestseller-urile pentru adolescenţi Gossip Girl, de Cecily von Ziegesar, Gossip Girl: Intrigi la New York a câştigat şase premii de prestigiu din cele 17 la care a fost nominalizat.

Primul sezon al serialului s-a dovedit a fi un adevărat succes, fiecare episod adunând în medie în faţa micilor ecrane nu mai puţin de 2.61 milioane de telespectatori, potrivit unui comunicat.

Gossip Girl: Intrigi la New York a primit şi numeroase critici pozitive încă de când a fost lansat. Showul s-a numărat printre cele mai celebre producţii de televiziune, clasându-se în topul celor mai cunoscute zece noi programe pe care telespectatorii le cunoşteau. Ca o confirmare a valorii serialului, în aprilie 2008, New York Magazine a desemnat producţia ca fiind cel mai bun show făcut vreodată.


Serialul este difuzat în peste 20 de ţări, dintre care nu lipsesc Germania, Canada, Malaezia, Australia, Spania, Portugalia, Coreea de Sud sau Indonezia.

Sursa: EVZ.ro

Niciun comentariu

Comentariul va fi postat dupa aprobare

ADS